Jóga

Az jógáról

A jógának számos jótékony hatása van. Legjobb mozgásforma az egészség és fittség megőrzésének. Erőssé és kitartóvá tesz, növeli az ízületek mozgástartományát, az ízületi mozgékonyságot, erősíti az izmokat, javítja a tartást. Hátfájás, ízületi gyulladások esetén kifejezetten ajánlott bizonyos ászanák végzése.

A jóga az egyedüli mozgásforma, mely a belső szerveket és a mirigyeket is megmozgatja, csökkenti a mozgásszervi panaszok, szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

Miért éri ez meg neked?

R

Javul a testtartásod

R

Hajlékonyabb leszel

R

Erős, szálkás izomzatot ad

R

Megelőzi a gerincproblémákat

Két fajta jógát alkalmazok

!

Gerincjóga

A gerincjóga modern mozgásrendszer, melynek elsődleges szerepe a prevenció, az egészségmegőrzés.  Az óra folyamán biztonságos, egyszerű gyakorlatokat használunk. A gyakorlás fő célja a fizikai test egészségének helyreállítása az anatómiai alapmozgásokra és a fascia-láncolatokra épülő gyakorlatsorokkal. Tökéletes választás, hogy megismerkedj a jógával,  alapgyakorlataival, és megtapasztald jótékony hatásait.

!

Dinamikus jóga

A klasszikus jógához képest kicsit élénkebb, dinamikusabb tréning, melynek során a jóga hagyományos ászanáit használjuk, kiegészítjük a gerinctornából, esetleg pilatesből vett elemekkel és az egészet egy többé-kevésbé folyamatos, gördülékeny gyakorlatsorrá fűzzük össze.  Nagy testtudatosságot, és másfajta figyelmet igényelő mozgásforma. Rendkívül hatékonyan edzi a testet és a gerincet.

Elérhetőségeim

 +36 (30) 223 6386

Hívj telefonon

 bodyageless@gmail.com

Írj e-mailt és visszahívlak